Onze werkwijze

Afspraak maken

Hier begint het. U benadert mij en we maken een afpraak om de werkzaamheden en doelstellingen te bepalen.

Offreren

Vervolgens sturen wij u een zo scherp mogelijke offerte op basis van ons bezoek.

Uitvoeren

De uitvoering. Wij komen in de overeengekomen periode bij u langs om de werkzaamheden uit te voeren en nadien op te leveren.

Maak kennis met uw vakman

Jeroen van den Berg wist, toen hij 15 jaar oud was, al dat hij schilder wilde worden en gaande weg er het meeste uit halen was daarom het doel. Na een maand snuffel stage op de schilderschool in Amsterdam Centrum waren zijn docenten er al snel uit, en zochten een geschikt stage/leerbedrijf voor hem. Hij mocht vervolgens
solliciteren bij de plaatselijke (dorps) schilder waar hij prima in het verwachtingspatroon zou passen; klein tot middel groot particulier werk waarbij verschillende leermeesters hem het vak hebben geleerd.
De opleiding werd, in een leerling stelsel, zeer succesvol afgerond op alle gebieden en hij mocht zelfs meedoen aan de nationale schilderswedstrijden van Nederland (4e van de 30 deelnemers).

Na de leerperiode en afronding van de opleiding werd hij in dienst genomen. Eigen klussen met leerjongens werd de volgende stap. Stilstand is achteruitgang, dus werd hem een ondernemers opleiding voorgesteld welke
specifiek op het schildersbedrijf gebaseerd zou zijn. Na deze succesvol te hebben afgerond is hij, in deeltijd, calculaties gaan maken en de daarbij behorende offertes zodat er een klantenbestand rondom Jeroen kon worden
opgebouwd. 

Na bijna 12 jaar fulltime op kantoor begon het toch steeds meer te kriebelen om weer naast zijn collega’s op de steiger plaats te nemen. En zo geschiedde…. Eind 2018 heeft hij zich ingeschreven bij de Kamer van koophandel en per 2019 is er een sterke speler op de Nederlandse schildersmarkt bij!

Dus voor een scherpe offerte welke met de groots mogelijke zorg voor u gemaakt zal worden, haalt u een vakman in huis die alles al heeft gezien en niet snel voor een verrassing zal komen te staan.

Ontzorgt, zeer vakbekwaam, duidelijke afspraken vooraf welke in de offerte en/of bevestiging zijn vastgesteld.
Kortom: 

Maak het onderhoud minder erg, met van den Berg!

Met hart en ziel

Door mijn vakopleiding heb ik veel ervaring met het calculeren vanaf tekening, uw offerte is dus altijd een precieze en unieke prijsbepaling.