Behang of renovlies?

Behang

Bij behang wordt nog vaak gedacht aan het ouderwetse bloemetjesbehang. Tegenwoordig is het weer helemaal hip en trendy. Nieuwe prints en motieven zorgen voor warmte en persoonlijkheid in eenwoning. Bij ons kunt u kiezen uit vele soorten behang. In principe is alles mogelijk. Zo hebben wij traditioneel behang (zoals vinyl of textiel), met een patroon, of in effen kleur. Ook door uzelf aangeschafte wallprints -bijvoorbeeld een eigen foto op behang- zijn geen enkel probleem voor ons. U kunt zo een eigen hoog-resolutie foto op uw muur plaatsen. Wij kunnen dit voor u naadloos op de muur aanbrengen. Wij helpen u graag.

WhatsApp Image 2020-02-09 at 13.50.38 (1)

Renovlies

Tegenwoordig worden nieuwbouw woningen vaak ‘behang-klaar’ opgeleverd. Dit houdt in dat de wanden niet geschikt zijn om zomaar overheen te gaan met een latex muurverf. De ondergrond is eenvoudigweg te oneffen.

Het is een optie om de wanden te laten overtrekken door een stukadoor. Helaas kunnen er snel scheuren in het stucwerk ontstaan doordat het huis nog werkt.

DE oplossing is renovlies. Een scheuroverbruggende wandbekleding van 1 meter breed, die naadloos op de wanden wordt aangebracht. Op deze manier kan de wand vervolgens op elke gewenste wijze worden behandeld, bijvoorbeeld met een latex muurverf.

Jeroen van den Berg

Wij zijn in het bezit van een behangplak-machine waardoor we zeer efficient en snel kunnen werken en alsmede zeer scherp kunnen offreren